Expertiză de Valoare

Carbon Expert este specialistul de care aveti nevoie pentru activitătile și tranzactiile Dumneavoastră legate de emisiile de gaze cu efect de seră pentru a fi primul care află noutătile din acest domeniu specific.

Pentru a fi competitivi trebuie să fiti, în orice moment, cu un pas înaintea celorlalti.

De aceea, echipa Carbon Expert vă propune să întelegeti și să aprofundati mecanismele pietei internationale a carbonului, precum și tendintele și oportunitătile pietei voluntare a emisiilor de gaze cu efect de seră prin reducerea amprentei de carbon generată de activitătile pe care le întreprindeti.

Intrucât participăm activ la Conferintele Natiunilor Unite în domeniul Schimbărilor Climatice, întelegem evolutiile și oportunitătile acestui domeniu pe termen mediu și lung.

Ne dorim să vă împărtășim din culisele acestui domeniu vast de expertiză – protectia mediului, emisiile de gaze cu efect de seră, atât la nivel european, precum și la nivel international (UNFCCC, piete emergente – China, Australia, America de Sud etc. sau piete voluntare de carbon).

De asemenea, oferim consiliere în alegerea tranzactiilor şi opţiunilor de trading al certificatelor de emisii, precum și în derularea proiectelor de eficientă energetică, proiecte de obtinere a certificatelor voluntare de carbon pentru companiile active în domeniul energiei regenerabile (eolian, solar, biomasa, biogaz, hidro), reciclării deșeurilor de mase plastice și aluminiu și multe alte tipuri de activităti ce genereaza economii sau reduceri de CO2.

Expertii nostri certificati de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice elaboreaza pentru compania Dumneavoastra rapoarte de mediu, bilanturi de mediu, precum si rapoarte de impact asupra mediului, ce va sunt necesare pentru obtinerea diverselor autorizatii de mediu.

 

CO2 Calculator