Vrei sa devii Carbon ZERO?

Carbon Expert va ajuta in calculul amprentei de carbon al afacerii Dvs, precum si in compensarea sau neutralizarea emisiilor CO2 generate de activitatile pe care le desfasurati.

Va putem, de asemenea, neutraliza amprenta de carbon a evenimentelor (team-building, conferinte, forumuri, spectacole etc) la care sunteti organizator sau participati.

In scopul reducerii amprentei de carbon a afacerii dumneavoastra sau evenimentelor pe care le organizati, Carbon Expert va selectiona împreună cu dumneavoastră proiectele voluntare de reduceri de emisii de gaze cu efect de seră astfel încât acestea să corespundă intențiilor dumneavoastră de a asigura beneficii socio-economice unor populații sărace din țări în curs de dezvoltare sau mai puțin dezvoltate.

Rolul nostru este de a oferi proiecte de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră, certificate în conformitate cu cele mai înalte standarde în vigoare și verificate de auditori independenți. Proiectele noastre sunt recunoscute de catre Organizatia Natiunile Unite, precum si de prestigioase organizatii internationale, precum Gold Standard si Verified Carbon Standard

Esti interesat de reducerea amprentei de carbon? Contactati-ne pentru a discuta detaliile specifice activitatii Dvs.

CO2 Calculator