Expertiză în Tranzactii CO2

Tranzactionări certificate emisii de CO2

Pretul carbonului este extrem de volatil și depinde de numeroși factori obiectivi sau subiectivi. De aceea, aveti nevoie de un profesionist care să anticipeze piata și să vă recomande momentul optim pentru vânzarea sau cumpărarea certificatelor de carbon sau pentru preschimbarea certificatelor EUA în certificate tip CER sau ERU.

Echipa Carbon Expert vă sta la dispozitie pentru a vă ajuta sa vă optimizati tranzactiile cu emisii de gaze cu efect de seră (certificate EUA, EUAA, CER și ERU) astfel încât afacerea dumneavoastră să beneficieze la maxim si vă oferă, astfel, posibilitatea sa va concentrati pe domeniul de activitate principal.

Pret competitiv

Anticiparea tendintelor pietei de energie și pietei europene de carbon

Studiul legislatiei europene și internationale cu tinte climatice stabilite până în anul 2050

Siguranta și rapiditatea tranzactiilor de CO2

Seriozitatea, onestitatea și implicarea noastră în proiecte voluntare în slujba comunitătii

Proiecte certificate voluntare de carbon

Doriti să beneficiati de oportunitătile pietei voluntare de carbon?

Expertii noștri vă oferă consultantă în dezvoltarea proiectelor de obtinere a certificatelor voluntare de carbon pentru companiile active în domeniul energiei regenerabile (eolian, solar, biomasa, biogaz, hidro), reciclării deșeurilor de mase plastice și aluminiu și multe alte tipuri de activităti ce genereaza economii sau reduceri de CO2.

Doriti să va reduceti amprenta de carbon pe care o generati prin activitătile pe care le desfășurati? Suntem alături de Dumneavoastră pentru a vă îndruma spre modalitatea optimă de realizare a acestei operatiuni.

Consultantă în domeniul emisiilor de gaze cu efect de seră, pietei de energie și pietei voluntare de carbon

Echipa Carbon Expert vă propune să întelegeti și să aprofundati mecanismele pietei internationale a carbonului, precum și tendintele și oportunitătile pietei voluntare a emisiilor de gaze cu efect de seră prin reducerea amprentei de carbon generată de activitătile pe care le întreprindeti.

De asemenea, oferim consiliere în alegerea tranzactiilor şi opţiunilor de trading al certificatelor de emisii, precum și în derularea proiectelor de eficientă energetică, proiecte de iluminat cu LED de înaltă eficientă, proiecte de obtinere a certificatelor voluntare de carbon pentru companiile active în domeniul energiei regenerabile (eolian, solar, biomasa, biogaz, hidro), reciclării deșeurilor de mase plastice și aluminiu și multe alte tipuri de activităti ce genereaza economii sau reduceri de CO2.

Oferim consultantă partenerilor români care doresc să tranzactioneze emisii de gaze cu efect de seră sau certificate voluntare de carbon, precum și partenerilor străini care doresc să abordeze piata românească.

CO2 Calculator