Parteneri Straini

Doriti sa abordati piata romaneasca si vi se pare dificila intrarea pe aceasta piata din punct de vedere al actelor administrative, birocratiei sau mentalitatii diferite fata de cea din tara Dumneavoastra?

Alegerea corecta a partenerului este esentiala in abordarea cu succes a unei noi piete!

Carbon Expert este specialistul de care aveti nevoie pentru a intra pe piata romaneasca, fie ea piata de energie (conventionala sau regenerabila), piata emisiilor de gaze de CO2, piata tehnologiilor verzi, LED-urilor etc.

Participarea noastră la ultimele cinci Conventii ale Natiunilor Unite în domeniul Schimbărilor Climatice (UNFCCC), fiind singurii consultanti români prezenti la aceste evenimente internationale, ne recomandă pentru asistarea partenerilor români care doresc să tranzactioneze emisii de gaze cu efect de seră sau certificate voluntare de carbon, precum și partenerilor străini care doresc să abordeze piata românească.

Buni cunoscatori ai realitatii economice romanesti si internationale, expertii nostri vorbesc mai multe limbi straine (engleza, franceza, italiana, spaniola) pentru a va facilita intelegerea pietei romanesti in propria Dumneavoastra limba.

Aveti nevoie de un reprezentant al companiei Dumneavoastra in Romania? Va putem oferi un expert in domeniul Dvs. de activitate.

Iar in cazul in care doriti sa solutionati pe cale amiabila anumite dispute pe care le aveti cu diversi clienti sau furnizori din Romania, va stam la dispozitie prin servicii profesioniste de mediere.

Impreuna, putem realiza proiecte fezabile si profitabile pe piata romaneasca! Contactati-ne!

Partenerii nostri straini ne recomanda:

Screen Shot 2015-02-05 at 21.41.37

CO2 Calculator