De ce să tranzactionati cu Carbon Expert?

Pretul carbonului este extrem de volatil și depinde de numeroși factori obiectivi sau subiectivi. De aceea, aveti nevoie de un profesionist care să anticipeze piata și să vă recomande momentul optim pentru vânzarea sau cumpărarea certificatelor de carbon sau pentru preschimbarea certificatelor EUA în certificate tip CER sau ERU.

Echipa Carbon Expert vă sta la dispozitie pentru a vă ajuta sa vă optimizati tranzactiile cu emisii de gaze cu efect de seră (certificate EUA, EUAA, CER și ERU) astfel încât afacerea dumneavoastră să beneficieze la maxim si vă oferă, astfel, posibilitatea sa va concentrati pe domeniul de activitate principal.

Pret competitiv

Anticiparea tendintelor pietei de energie și pietei europene de carbon

Studiul legislatiei europene și internationale cu tinte climatice stabilite până în anul 2050

Siguranta și rapiditatea tranzactiilor de CO2

Seriozitatea, onestitatea și implicarea noastră în proiecte voluntare în slujba comunitătii

Ne propunem să directionăm din veniturile noastre către cei care au nevoie acută de asistentă financiară și socială. O parte din banii dumneavoastră vor fi investiti de către noi în proiecte de dezvoltare durabilă ce vizează atât reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, dar mai ales dezvoltarea regiunilor și comunitătilor sărace, precum și în proiecte social-umanitare.

Aveti nevoie de o întelegere aprofundată a tranzactiilor de emisii de carbon?

Suntem aici pentru a vă oferi o întelegere cât mai vastă a pietei internationale a carbonului și a vă îndruma spre tipul de tranzactie sau activitate care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

CO2 Calculator