Cu noi, avizele si autorizatiile de mediu devin mai usor de obtinut!

Carbon Expert este specialistul de care aveti nevoie in activitătile Dumneavoastră legate de protectia mediului inconjurator, conform legislatiei in vigoare.

Expertii nostri, certificati de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, sunt inscrisi in Registrul National al Elaboratorilor de Studii pentru Protectia Mediului.

Carbon Expert elaboreaza pentru compania sau institutia Dumneavoastra rapoarte de impact asupra mediului, rapoarte de mediu si bilanturi de mediu, documente ce va sunt necesare pentru obtinerea autorizatiilor si avizelor de mediu.

Raportul privind impactul asupra mediului este documentatia realizata în cadrul procedurii de emitere a acordului de mediu pentru proiecte publice sau private.

Pentru proiectele publice sau private pentru care autoritatile competente de mediu decid necesitatea evaluarii impactului asupra mediului, redactarea Raportului privind impactul asupra mediului trebuie sa respecte cerintele legale in vigoare (HG 445/2009 si OM 135/2010). In acelasi timp, raportul privind impactul asupra mediului este supus comentariilor publicului interesat, ale carui propuneri si recomandari vor fi luate în considerare.

CO2 Calculator