FORWARD

Vânzarile și cumparările FORWARD de certificate de emisii de gaze cu efect de seră (certificate de carbon sau certificate CO2) înseamnă tranzactionarea acestor certificate cu plată și livrare ulterioră, stabilite în momentul încheierii tranzactiei.

In contractul FORWARD, pretul este stabilit în momentul prezent, iar livrarea certificatelor EUA, EUAA, CER sau ERU și plata acestora se va face la o dată ulterioară, stabilită de asemenea la momentul prezent. Avantajul acestei tranzactii îl reprezintă siguranta pretului. Riscul scăderii pretului sub cel stabilit initial este transferat asupra noastră.

Aveti nevoie de o întelegere aprofundată a tranzactiilor de emisii de carbon? Suntem aici pentru a vă oferi o întelegere cât mai vastă a pietei internationale a carbonului și a vă îndruma spre tipul de tranzactie care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Echipa Carbon Expert vă sta la dispozitie pentru a vă ajuta sa vă optimizati tranzactiile cu emisii de gaze cu efect de seră astfel încât afacerea dumneavoastră să beneficieze în mod optim.

CO2 Calculator