Tranzactii CO2 Sigure si Eficiente

Carbon Expert este specialistul de care aveti nevoie pentru activitătile și tranzactiile Dumneavoastră legate de emisiile de gaze cu efect de seră, pentru a a afla noutătile din acest domeniu specific.

Pentru a fi competitivi trebuie să fiti, în orice moment, cu un pas înaintea celorlalti.

Oferim consiliere în alegerea tranzactiilor şi opţiunilor de trading al certificatelor de emisii de CO2 (EUA, EUAA, CER, ERU), atat pe piata OTC (over the counter), cat si pe burse specializate (Londra – ICE, Leipzig – EEX):

tranzactii SPOT (la vedere)

tranzactii FORWARD si FUTURES

tranzactii SWAP

– tranzactii de imprumut BORROWING

– structuri complexe care presupun mai multe tranzactii (ex. BUY-BACK)

Echipa Carbon Expert vă propune să întelegeti și să aprofundati mecanismele pietei europene a carbonului EU ETS, precum și tendintele și oportunitătile pietei voluntare internationale a emisiilor de gaze cu efect de seră (certificate VER, VCU) prin reducerea amprentei de carbon generată de activitătile pe care le întreprindeti.

Intrucât participăm activ la Conferintele Natiunilor Unite în domeniul Schimbărilor Climatice, întelegem evolutiile și oportunitătile acestui domeniu pe termen mediu și lung.

Ne dorim să vă împărtășim din culisele acestui domeniu vast de expertiză – protectia mediului, emisiile de gaze cu efect de seră, atât la nivel european, precum și la nivel international (UNFCCC, piete emergente – China, SUA, Coreea de Sud, Australia, America de Sud etc. sau piete voluntare de carbon).

 

CO2 Calculator