Reducerea amprentei de carbon – o investitie durabila

Reducerea, compensarea sau neutralizarea amprentei de carbon (CO2) reprezintă acțiuni de schimbare a atitudinii față de societate, de crestere a responsabilității sociale a unei companii („CSR”).

Astfel, mecanismul de neutralizare a gazelor cu efect de seră situează această problemă majoră în centrul de conștientizare a organizațiilor și a consumatorilor în vederea inițierii unei schimbări în comportament.

Prin reducerea amprentei de carbon, compania dumneavoastră va înregistra beneficii considerabile:

  • Îmbunătățirea imaginii dvs. de afaceri, ce reflectă dorința de a fi responsabil și angajamentul de a lupta împotriva schimbărilor climatice și a susține dezvoltarea durabilă
  • Acțiune, în conformitate cu așteptările clienților și persoanelor implicate în afacerea dumneavoastră
  • O soluție simplă și practică, care acționează rapid pe componenta de reducere a gazelor cu efect de seră și, în același timp, îi ajuta și pe cei defavorizați
  • O acțiune în folosul societății societății care poate fi expresia unui voluntariat în slujba comunitătilor defavorizate și a grupurilor sociale marginalizate.

Prin proiectele noastre, vom aborda în mod real componenta dezvoltării durabile, acordând o importanță egală aspectelor social-economice și a celor de mediu.

Beneficii Reducere CO2

CO2 Calculator