Casiana Fometescu

Casiana Fometescu Barcelona 2015

Doctor în economie, Academia de Studii Economice București

Master in Dezvoltare Locală în Balcani la Universitatea Regensburg – Germania, Universitatea Trento – Italia, Universitatea Ljubljana – Slovenia

Master în Stiinte Politice și Administrative Europene – College of Europe, European Comission, Brugge – Belgia

Cetatean de Onoare al orasului Brugge, Belgia

Casiana Fometescu este fondatorul Carbon Expert si consultant pe probleme legate de emisiile de gaze cu efect de seră, proiecte de energie regenerabilă și proiecte de eficientă energetică prin valorificarea reducerilor de CO2 în certificate de carbon voluntare.

Consultant la Conferintele Natiunilor Unite în domeniul Schimbărilor Climatice (UNFCCC), precum și la întâlnirile organizate de Asociatia Internatională de Tranzactionare a Emisiilor (IETA – International Emissions Trading Association), precum și CMIA (Climate Markets & Investment Association).

Presedintele Asociatiei Romane a Carbonului si Membru în Consiliile Directoare ale Fundatiei pentru Sănătate Orhideea Spa, YMCA România și Asociatia Sansa Ta.

 

Artur Kasza

Artur Kasza

Nascut in Polonia, cu studii post universitare in Belgia, Artur este facilitator de grup, manager de proiect, trainer in managementul proiectelor. Consultant și evaluator în managementul proiectelor ecologice. Promotor al sustenabilității în managementul de proiect și în afaceri. Artur proiectează și organizează întâlniri și ateliere, inclusiv cele legate de strategie, portofoliu, programe și proiecte, precum și pentru analiza impactului social și de mediu. Vorbitor cu experiență, cu puternice abilități de comunicare interculturală.

Doctor în științe sociale (Universitatea din Leuven, Belgia). De asemenea, a finalizat studii postuniversitare la Colegiul Europei din Bruges (Belgia) în domeniul dezvoltării resurselor umane. Vorbește fluent engleza și franceza, comunicativ în spaniolă, nativ in poloneza.

Certificări și acreditări:
·       Profesional ICA Agile Team Facilitation Professional

·       Green Project Management 360 Consultant și evaluator acreditat

·       Instructor PRINCE2 și trainer acreditat

·       Agile Project Management

·       Management of Portfolios

·       Managing Successful Programs

Tanya Mavrodinova

Nascuta in Bulgaria, Tanya are o vasta experiență profesionala internațională in diverse domenii de activități, inclusiv în sectorul aviației, fiind certificata IATA / UFTAA & EBT/Canada și Amadeus/Spania. Tanya a condus in Bulgaria filiala unei companii de turism din Romania (Paravion.ro) și a lucrat in vânzări și marketing la o companie de producție de oțel și aluminiu.

Iubește oamenii, comunitatea și natura, dobândind abilități sociale și pedagogice pentru furnizarea și gestionarea serviciilor sociale în comunitate și în instituții specializate.

Absolventa a Facultatii de Relații Economice Internaționale, Universitatea din Bulgaria.

Certificat CEP (Civic Education Project): European Economic Integration and International Relations Theory

 

Bianca Grecu

Nascuta in Germania, Bianca este manager in domeniul sustenabilitatii pe relatia Germania, Austria si Spania. A studiat in Germania si Spania vanzari, precum si comert intern si internațional.

Avand experienta in relatiile cu clientii si furnizorii, Bianca este preocupata constant de reciclare si conservarea mediului. Specialist in vanzari si expuneri de produse in diverse domenii, inclusiv componente si solutii tehnice.

Fire optimista si plina de entuziasm, receptiva la schimbare si inovatii, Bianca transmite celor din jur aceleasi calitati pozitive. Pana in prezent a locuit in trei tari europene, este pasionata de călătorii, viata si tot ce ofera ea. Vorbeste fluent germana, spaniola si romana, fiind nativa in toate aceste trei limbi si o buna cunoscatoare a acestor culturi.

CO2 Calculator