O Sansa Calda, Romania

Campania ”O Sansa Calda” este dedicata persoanelor fara adapost din Bucuresti. Incepand din anul 2012, peste 1500 de persoane fara adapost (copii, tineri, familii cu copii si persoane in varsta) au beneficiat de alimente, imbracaminte, precum si de o vorba incurajatoare din partea voluntarilor.

Sanse Egale pentru Fiecare, Romania

Proiectul “Sanse Egale pentru Fiecare” urmăreste construirea de adaposturi pentru tinerii care parasesc centrele de plasament, pentru inceput in Bucuresti si Ilfov – proiect pilon, iar ulterior sa se extinda si in alte regiuni ale tarii.

Scoala pentru Toti, Malawi

Proiectul “Scoala pentru Toti” se desfasoara intr-o zona foarte saraca a lumii, Africa de Vest, in Malawi. Proiectul nostru vizeaza Scoala profesionala din Matandani, aflata la 100 km de Blantyre, capitala acestei tari.

Sa Invatam Sa Citim, Uganda

Carbon Expert isi propune sa contribuie la ajutorarea cat mai multor copii saraci care nu au acces la educatie. Pe langa bursele scolare pe care le oferim in Romania, va prezentam situatia din Uganda – una din cele mai sarace tari din Africa de Vest.

CO2 Calculator