Eficienta Energetica inseamna Credite de CO2

Stiati ca orice proces de eficienta energetica se traduce automat printr-o economie de CO2, iar acest lucru poate sa se transforme in certificate CO2 obtinute de compania Dvs – active ce se transforma in bani pe piata internationala voluntara de CO2?

Pentru a fi competitivi trebuie să fiti, în orice moment, cu un pas înaintea celorlalti.

Carbon Expert va ofera consultanta în dezvoltarea proiectelor de obtinere a certificatelor voluntare de carbon (VER si VCU) pentru companiile active în urmatoarele domenii de activitate:solar-power-pros-and-cons-L-OnC5K0

  • energie regenerabile (eolian, solar, biomasa, biogaz, hidro)
  • reciclarea deșeurilor de mase plastice
  • reciclarea deseurilor de aluminiu
  • productia de bio-combustibili
  • toate tipurile de activităti ce genereaza economii sau reduceri de CO2.

In prezent, Carbon Expert deruleaza in Romania trei proiecte de certificare voluntara impreuna cu companiile Gold Standard din Elvetia si Verified Carbon Standard din SUA. Proiectele voluntare de reduceri de emisii CO2 sunt unice in Europa si vor deschide calea obtinerii certificatelor de carbon voluntare (VER si VCU) in aceasta regiune.

De asemenea, echipa Carbon Expert vă propune să întelegeti și să aprofundati oportunitătile pietei voluntare a emisiilor de gaze cu efect de seră, prin reducerea amprentei de carbon generată de activitătile pe care le întreprindeti.

Va desfasurati activitatea intr-un domeniu ce genereaza eficienta energetica si, implicit, economii de CO2? Sau doriti sa va reduceti amprenta de carbon a afacerii Dumneavoastra?

Contactati-ne pentru a putea afla cum puteti beneficia de credite/certificate voluntare CO2, altele decat certificatele verzi!

CO2 Calculator