Lampi si Corpuri de Iluminat cu LED-uri

Aducem lumină eficienta în secolul 21

Lumina este viaţa noastră – de la naşterea ei în interiorul cristalelor, trecând la ghidarea fotonilor albaştri în fosforul LED-urilor şi până la designul sistemelor care iluminează corpurile de iluminat şi aduc lumina în casa şi viaţa noastră.

Suntem reprezentantii unuia dintre cei mai mari jucători de pe piaţa Europeană a iluminatului cu LED-uri, cu cea mai rapidă dezvoltare şi unul dintre puţinii producători mondiali dezvoltaţi pe verticală în producţia de componente LED, surse şi corpuri de iluminat cu LED.
Compania Optogan este unul dintre liderii tehnologici în ceea ce priveşte dezvoltarea LED-urilor (diode emiţătoare de lumină) de intensitate luminoasă foarte mare şi a modulelor luminoase COB (chip on-board) pentru Solid State Lighting.

Datorită centrului inovativ de cercetare şi dezvoltare, Optogan poate oferi profesionalism în iluminat, cele mai bune cunoştinţe legate de LED-uri. Acestea se reflectă în performanţă ridicată şi costuri reduse ale produselor. Optogan dezvoltă şi fabrică surse şi corpuri de iluminat eficiente pentru folosinţă casnică, industrială şi pentru clădiri de birouri, folosind propriile componente LED.

Pentru clienţii mari, oferim corpuri de iluminat specifice, care să îndeplinească toate cerinţele în cel mai eficient mod posibil.

Principalele noastre linii de produse sunt:
• LED-uri de 1 W
• COB-uri de mare putere, 5 – 500 W
• Becuri şi tuburi clasice, în care sunt montate LED-uri
• Corpuri de iluminat cu LED-uri, pentru diverse aplicaţii

Principalii factori de succes pentru noi sunt viteza şi flexibilitatea unei companii medii, cu aplicaţii excelente şi asistenţă tehnică de cea mai bună calitate.

Optogan este o companie cu sediul european la Munchen , dar cu fabrici in Rusia, Finlanda , Anglia, Germania. Compania detine un centru de cercetari in Skolkovo , Rusia in care se lucreaza proiecte pentru industria aerospatiala . Compania detine in prezent 27 brevete de inventie internationale in domeniul LED. Optogan isi produce LED-urile pe baza unei tehnologii dezvoltate de fizicianul celebru Zhores Alferov. Laureat al Premiului Nobel pentru fizica in anul 2000 pentru exact acest lucru – cresterea epitaxiala a cristalelor de semiconductori.

Activitatea comercială include vânzarea de componente şi module LED, precum şi montarea de sisteme de iluminat cu LED în lămpile şi corpurile de iluminat clasice.
Echipa noastră, formată din profesionişti, acceptă pozitiv orice provocare şi foloseşte expertiza pentru a combina lumea fizicii, eficienţa energetică şi tehnologia producţiei eficiente cu responsabilitatea faţă de mediu.

Experţii noştri în LED-uri se diferenţiază prin ideile inovative, cunoştinţele tehnice solide şi orientarea către client.

CO2 Calculator