Stiri

Piata de CO2 15.09.2015

Bursa de la Londra, ICE – Intercontinental Exchange, tranzactioneaza certificatele de emisii de CO2 astfel:

  • EUA spot: 8,22 Euro
  • EUA Futures Decembrie 2015: 8,25 Euro
  • CER Futures Decembrie 2015: 0,49 Euro
  • Brent Crude (petrol) spot: 46,51 USD
  • Energie Germania Octombrie 2015: 33 Euro

Parteneriat strategic Carbon Expert, Romania – Allcot Group, Elvetia

Allcot Carbon Expert Parnership 2015Suntem incantati sa va informam asupra parteneriatului incheiat intre Carbon Expert si grupul elvetian ALLCOT in vederea dezvoltarii unor proiecte comune privind mediul si gestiunea eficientei energetice in Europa de Est.

Creat în 2009, ALLCOT  Group isi desfasoara activitatea pe piețele internationale de CO2, oferind consultanta pe mediu, management in reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera și cresterea eficientei energetice si, în special, in implementarea solutiilor de sustenabilitate corporate.

ALLCOT Group are sediul principal în Elveția și o echipă internațională care lucrează în Londra, Madrid, Varșovia, Sao Paolo si, cel mai recent, Bucuresti (http://www.allcot.com/key-personnel/).

ALLCOT este un membru activ al Asociației Internaționale de Tranzactionare a Emisiilor (IETA), precum și CMIA (Climate Markets and Investment Association), acestea fiind cele mai importante grupari din cadrul pietei internationale de CO2. Mai mult, compania operează în cadrul Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001: 2008, certificat de către Lloyds Register.

Proiectele promovate de ALLCOT Group si Carbon Expert sunt certificate de organisme internationale, recunoscute de Organizatia Natiunilor Unite si autorizate de catre verificatori independenti, precum TUF, Lloyds Register, etc.

Serviciile oferite de ALLCOT, prin intermdiul Carbon Expert,  în sectorul de sustenabilitate si dezvoltare durabila corporate sunt urmatoarele:

o Evaluarea impactului asupra mediului

o Managementul inventarului emisiilor de CO2

o Strategia privind eficienta energetica

o Strategia privind reducerea emisiilor de carbon

o Calcularea si compensarea on-line a emisiilor de CO2: https://carbonexpert.ro/calculator/

o Strategia de comunicare privind implicarea in proiecte de mediu

 

Pentru mai multe informații despre ALLCOT Group: www.allcot.com

Petru mai multe informatii despre Carbon Expert: www.carbonexpert.ro

For English version, please press here.

 

Leave a Comment (0) ↓
CO2 Calculator