Stiri

Innovate4Climate 2018

Casiana Fometescu, consultant internațional pe probleme de emisii de CO2, de la Carbon Expert, a participat la conferința Innovate4Climate, care a avut loc săptămâna trecută la Frankfurt, intre 22-24 mai 2018, la Centrul de Congrese Kap Europa.

În acest an, Innovate4Climate a fost locul unde liderii din domeniul finanțelor, afacerilor, tehnologiei și oamenii politici s-au întâlnit pentru a discuta despre investiții în domeniul schimbarilor  climatice, în tehnologii verzi, cu emisii reduse de CO2.

Într-o lume a resurselor publice restranse, formele tradiționale de finanțare nu vor fi suficiente pentru a finanța investițiile necesare pentru trecerea la un viitor cu emisii scăzute de carbon si realizarea obiectivului de 2 grade C privind incalzirea globala, statuat in Acordul de la Paris. Creșterea și accelerarea accesului la finanțare din mai multe surse, cât mai eficient și mai rapid posibil, pentru a redirecționa miliardele de dolari care stau în investiții neproductive, cu randament scăzut și nesustenabile, către investiții mai inteligente pe termen lung și climatice, vor fi esențiale.

Innovate4Climate 2018 a intrunit lideri mondiali din diverse domenii de activitate, guverne și agenții multilaterale pentru un summit de o zi la nivel înalt și două zile de ateliere și  discutii cu privire la dezvoltarea de instrumente și abordări inovatoare de finanțare pentru a sprijini investitii ‘low carbon’, a promova sustenabilitatea companiilor, reducerea si neutralizarea amprentei de carbon a acestora.

Pentru mai multe informatii despre cum va puteti calcula si reduce amprenta de carbon a companiei si obtine finantari pentru planul Dvs. de investitii in tehnologii care sporesc eficienta energetica a companiei, va rugam sa ne contactati. De asemenea, daca proiectul Dvs. presupune deja o reducere semnificativa a emisiilor de CO2 in atmosfera, va putem ajuta sa obtineti certificate de carbon pentru aceste reduceri de emisii.

For English, please press here.

CasianaInnovate4Climate2018

Leave a Comment (0) ↓
CO2 Calculator