Expertiză în Tranzactii CO2

Studiem permanent legislatia, mișcările pietelor de specialitate (piata emisiilor de gaze cu efect de seră, piata de energie, piata voluntară de carbon), analizăm nevoile operatorilor economici din piete și recomandăm clientilor nostri abordarea potentialilor parteneri interni sau externi.

Tranzactionăm certificate de emisii de gaze cu efect de seră (certificate EUA, EUAA, CER și ERU) și certificate voluntare de carbon.

Proiecte voluntare emisii de carbon

Elaborăm documentatii specifice pentru proiecte voluntare de emisii de gaze cu efect de seră, conform documentelor elaborate de Natiunile Unite și organizatiile standard internationale in vederea obtinerii certificatelor VER, specifice pietei voluntare internationale.

Reducerea si neutralizarea amprentei de carbon

Ajutam companiile sa-si analizeze emisiilde de CO2 si sa isi neutralizeze aceste emisii prin investirea in proiecte de dezvoltare durabila. Prin reducerea amprentei de carbon, afacerea Dumneavoastra va castiga un beneficiu de imagine si va contribui la cresterea responsabilitatii sociale.

Consultantă în domeniul emisiilor de gaze cu efect de seră, pietei de energie și pietei voluntare de carbon

Oferim consultantă partenerilor români care doresc să tranzactioneze emisii de gaze cu efect de seră, sa intocmeasca diverse documente necesare in lucrul cu autoritatile competente de mediu sau doresc sa-si certifice proiecte de reduceri voluntare de carbon.

Prestam servicii de consultanta partenerilor străini care doresc să abordeze piata românească de carbon si energie.

CO2 Calculator