Finantari Europene in Romania

Fondurile europene pentru IMM-uri, ONG-uri sau pe diverse programe sectoriale si regionale creeaza intotdeauna intrebari privind realizarea efectiva a acestor proiecte printr-o finantare nerambursabila, intr-o maniera corecta.

Carbon Expert isi propune sa va ajute in incercarea Dumneavoastra de a accesa aceste fonduri nerambursabile, pentru a va usura munca depunerii cererii de finantare, bazandu-va pe profesionalismul si experienta noastra.

Atunci cand doriti sa accesati o finantare europeana, trebuie sa stiti ca in general este necesar sa dispuneti de banii respectivi pentru a implementa activitatile sau tehnologiile dorite pentru ca, ulterior, sa se efectueze si platile nerambursabile.

Desi finantarile europene au crescut din punct de vedere al valorii acordate, gradul de absorbtie al acestora poate fi imbunatatit daca proiectele depuse sunt viabile si eficiente.

Carbon Expert va ofera servicii de consultanta in ceea ce priveste obtinerea de finantari europene atat pentru IMM-uri, ONG-uri, cat si pentru institutii de invatamant, de cult etc. pe diverse linii de finantare si domenii majore de actiune: POAT, POS DRU, POS CCE, POR, POS Mediu etc.

Accesati aici liniile de finantare europeana deschise in prezent.

Expertii nostri va stau la dispozitie pentru orice detalii suplimentare! Contactati-ne!

 

CO2 Calculator